Velkommen til Nørre-Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning af skolen

1. kabeltræk i etape 2 fløje
2. VVS og Venti. rørføring i etape 2 fløje
3. tømrerarbejde i etape 2 fløje
4. Facadeopbygning ved ny tilbygning
5. Indvendigt malerarbejde
6. Montage af vinduer
7. Spartling af gulve i etape 2 fløje
8. elevatormontage

Byggepladsplanuge1-2

Sanne Timmermann Mortensen den 30-01-2017
    Drøn på skolegården

Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Kræftens Bekæmpelse indgik i 2012 et partnerskab og lancerede kampagnen Drøn på skolegården. Kampagnens mål er at skabe ny viden om eksperimenterende tiltag, som udfordrer det traditionelle billede af skolegården og indbyder alle børn til mere bevægelse i og efter skoletid.

Syv demonstrationsprojekter fra skoler forskellige steder i landet er blevet udvalgt til realisering. Denne publikation bygger på oplevelser og erfaringer fra demonstrationsprojekterne og formidler, hvad projekterne har skabt for de enkelte skoler, og hvad vi kan lære af dem.

Publikationen er tænkt som en inspirationskilde til mere fysisk aktivitet i skolegården og giver gode råd om fysisk planlægning og organisatoriske tiltag.
    Vi håber, at såvel skoler og kommuner som arkitekter og bygherrer kan bruge erfaringerne i deres arbejde for at skabe mere drøn på de danske skolegårde.

(læs om Nørre Snede Skole på side 10-11 og side 18+19)

• 02-03-2017
    17:30-20:30
    Skolebestyrelsesmøde · 2X · 2Y · 2Z · 4A · 4B · 5A · 6A · 7A · 7B · 8A · 9A · D1 · D2

Skolevalg

Skolevalg 2017 var fint nok. Vi synes, der var meget debat, og at de var gode til at argumentere for det, de stod for. Nogen af dem sad og lavede ansigter når de blev modsagt. De virkede lidt som om, de blev provokeret af dem, fordi de ikke mente det samme. Det virkede til, at folk fik ændret nogle meninger undervejs - altså vælgerne. Grunden til det er nok, at de var så gode til at argumentere for deres parti. Det var dansk folkeparti der vandt, Liberal Alliance bliver nummer to, venstre og socialdemokrati på en delt 3 plads og så havde vi fint besøg af Kristian Thulesen Dahl.