Velkommen til Nørre Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning og ny skolegård

Skolen er i en proces med renovering, nedrivning, nybygning og etablering af ny legeplads. I uge 6 blev musiklokalet flyttet til andre rum på skolen, da den nuværende fløj med gymnastiksal, musiklokale og Folkebibliotek skal nedrives. D. 2. marts 2015 blev første spadestik til den nye skolegård taget under overværelse af skolens elever og lærere, arkitekt og pressen.

Det går rigtig stærkt med opbygning af skolegården nu, og vi renger med indvielse d. 21. september 2015. Da buspladsen på Skovbakken er blevet en del af legepladsen, er busserne tilbage i buslommen på Skolegade. Indgang til skolen kan igen foregå via skolegården.

Vi vil med jævne mellemrum lægge billeder her på hjemmesiden af processen. Der er nye billeder pr. 27. august.

Birte Dorthea Kristensen den 12-08-2015
    Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet:
    På baggrund af Arbejdstilsynets besøg den 06.03.15  har skolen fået tildelt en Grøn Smiley - se vedhæftede link.
  • Ane Rohde den 07-08-2015
    Se ledige stillinger under Nyheder - Kontoret. Pt søger vi en ny viceinspektør

Et kig ind i vores SFO

Der er forskellige aktiviteter i vores SFO.