Velkommen til Nørre-Snede Skole.

Birte Kristensen den 21-08-2014
    Invitation til et dialogmøde onsdag den 03.09. kl. 19 om, hvordan skolerne og lokalsamfundet i Nørre-Snede kan samarbejde - se vedlagte indbydelse
    Ingo Nikolajsen den 03-07-2014
    Information til forældrene om skolereformen-mere konkret
    Kære forældre. Inden skolen lukker ned til ferie, vil vi gerne give dig lidt mere konkret information om hvad det er vi har planlagt for det kommende skoleår. Flere ting er helt nye for os alle og I må forvente der kommer justeringer i løbet af skoleåret, efterhåden som vi får erfainger med det vi lægger ud med.
    Alle ønskes en god sommer.

Ledelsen HEP, LA og IN
    Ingo Nikolajsen den 11-06-2014
    Folkeskolereformen
    På vedhæftede dokument kan du læse nærmere om indholdet i skolereformen og om hvordan den udmøntes i Ikast-Brande kommune. Nørre Snede skole vil inden sommerferien informere mere konkret om, hvordan vi har planlagt at gribe opgaven an.

Dilemmaer i overbygningen

7.-9. årgang laver drama over forskellige dilemmaer fra hverdagen.