Velkommen til Nørre Snede Skole

Ombygning og ny skolegård

Skolen er i en proces med renovering, nedrivning, nybygning og etablering af ny legeplads. I uge 6 blev musiklokalet flyttet til andre rum på skolen, da den nuværende fløj med gymnastiksal, musiklokale og Folkebibliotek skal nedrives. D. 2. marts 2015 blev første spadestik til den nye skolegård taget under overværelse af skolens elever og lærere, arkitekt og pressen.

Vi vil med jævne mellemrum lægge billeder her på hjemmesiden af processen.

Mit rum for læring og oplevelse

7. årgang er startet på et litteraturforløb i samarbejde med bl.a. Peter Høeg. Følg med i forløbet her på siden.

Kanonforfattere

9.a har de sidste par uger arbejdet med kanonforfattere. De har enkeltvis og i grupper fået tildelt en forfatter og fået til opgave at lave en udstilling, hvor de med udgangspunkt i fakta om forfatteren og ved hjælp af analyse af forfatterens tekster, har skullet tegne et billede af forfatteren og hans/hendes forfatterskab. Samtidig har de arbejdet med litteraturhistoriske tidsbilleder som i form af billeder og stikord danner rammen om udstillingen, som lige nu kan opleves på skolebiblioteket.

• Ane Rohde den 05-03-2015
    Se resultaterne fra vores PALS-dag under PALS i menuen.
    Birte Kristensen den 05-03-2015
    Adgangsforholdene til skolen ændres fra på mandag den 9/3 2015.
    I forbindelse med planerne for renovering af Nørre-Snede skole og projektet "Drøn på skolegården" er det jo besluttet, at bygningen, der rummer gymnastiksalen, musiklokalet og folkebiblioteket, skal nedrives. Dette arbejde er så småt gået i gang, og der er p.t. sat byggehegn omkring bygningen.
    Når selve nedrivningen begynder, vil der være en del lastbiltransport til og fra pladsen ud mod Skolegade.
    Af sikkerhedsmæssige årsager lukkes indgangen til skolen ud mod Skolegade derfor fra på mandag den 9/3 2015.
    Der er etableret en ny midlertidig indgang ved Elevkantinen ud mod Skovbakken, som skal benyttes af de elever, der kører med bus eller elever, der normalt er gået ind på skolen via Skolegade.
    Elever, der bliver kørt i skole, kan sættes af på Skovbakken og benytte den nye indgang, eller de kan sættes af ved Hallens parkeringsplads og benytte indgangen ved Indskolingen eller indgangen for enden af 69-fløjen.
    I den forbindelse vil jeg anmode om, at man ikke stopper langs kantstenen ind mod Indskolingen, da dette forhindrer andre i at kunne køre ind på hallens parkeringsplads.
    Afsætning af elever skal derfor ske inde på parkeringspladsen.
    Vedr. parkering, så er parkeringspladsen ved folkebiblioteket ud mod Skolegade nedlagt jfr ovenstående. Der henvises i stedet til Hallens parkeringsplads.
    Jeg opfodrer alle til at hjælpe til med at få ovenstående til at fungere, så vi opnår den størst mulige sikkerhed for eleverne, når de færdes til og fra skole.
    Hans Erik Pedersen
    Ane Rohde den 24-02-2015
    Nu kommer der drøn på skolegården. Se desuden pressemeddelse på hjemmesiden under "Om skolen" - "Drøn på skolegården".

119548