Velkommen til Nørre-Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning af skolen

C.C. Conctrator er gået i gang med at renovere 57-fløjen. I uge 34 vil man påbegynde nedrivning af bygningen mellem 57 nord og 57 syd med store maskiner. Indenfor i bygningen vil eksisterende lofter og gulve blive fjernet og der vil blive skåret nye huller i væggene for nye indgange til klasselokalerne.
Byggeriet følger tidsplanen.

Se endvidere på byggepladsplanen for præcisering.

Vi gør opmærksomme på, at det er IKKE tilladt at gå ind bag byggepladshegnet.

Byggepladsplan

C-afdelingen på tur med hjemmeværnet

Ingen aktuelle opslag

Illustration af salme i musik i A-afdelingen