Velkommen til Nørre Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning af skolen

Skolen er i gang med et større om- og nybygningsprojekt. Projektet kan følges under menupunktet "Om skolen".

Dansk i indskolingen

Dansk Hold B fremsiger alfabet-digt til morgensamling.

• Ane Rohde den 26-01-2016
    Se ledige stillinger under Nyheder - Kontoret. Pt søger vi en ny skoleleder. Ansøgningsfrist 29. februar 2016

Idræt i 8. årgang

Idrætsfaget indeholder mange forskellige discipliner. Her er det vores 8. årgang, der har indøvet en rytmisk serie samt det ene basishold (Gulspurvene) fra indskolingen.

.