Velkommen til Nørre Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning og ny skolegård

Skolen er i en proces med renovering, nedrivning, nybygning og etablering af ny legeplads. I uge 6 blev musiklokalet flyttet til andre rum på skolen, da den gamle fløj med gymnastiksal, musiklokale og Folkebibliotek blev nedrevet. D. 2. marts 2015 blev første spadestik til den nye skolegård taget under overværelse af skolens elever og lærere, arkitekt og pressen.

D. 21. september 2015 skete så det, vi alle havde ventet på: Den nye legeplads blev taget i brug. Det blev markeret med taler og gæster fra såvel de deltagende organisationer og byens borgere. Der er billeder fra indvielsen her.

Vi lægger med jævne mellemrum billeder af processen her på hjemmesiden. Der er nye billeder pr. 10. september

  • Ane Rohde den 07-08-2015
    Se ledige stillinger under Nyheder - Kontoret. Pt søger vi en lærer til mellemtrinnet samt en pædagog. Begge med ansøgningsfrist 26. oktober kl 12
  • 07-10-2015
    14:50-17:20
    samtaler 6.a efterår · 6A
    1

Et kig ind i vores SFO

Der er forskellige aktiviteter i vores SFO.

Besøgstæller

191934