Velkommen til Nørre Snede Skole

Nørre-Snede Skole er 2-sporet fra 0.-9. årgang. Skolen er opdelt i 4 afdelinger – indskoling, mellemtrin og udskoling. Derudover har skolen en afdeling for specialklasser.

Skolen er en PALS-skole, hvor der arbejdes ud fra værdierne Ansvar, Omsorg og Respekt.

Som entreprenørskabsskole har der i en del år været arbejdet med entreprenørskab, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri er centrale elementer.

I indskolingen ruller eleverne ind på aldersintegrerede hold 4 gange om året med udgangspunkt i deres 6 års fødselsdag.

Ombygning og ny skolegård

Skolen er i en proces med renovering, nedrivning, nybygning og etablering af ny legeplads. I uge 6 blev musiklokalet flyttet til andre rum på skolen, da den nuværende fløj med gymnastiksal, musiklokale og Folkebibliotek skal nedrives. D. 2. marts 2015 blev første spadestik til den nye skolegård taget under overværelse af skolens elever og lærere, arkitekt og pressen.

Håndværkerne er nu igang med opbygningen af den nye skolegård. Der vil i perioder være spærret af for indgang gennem skolegården. Man kan komme ind på skolen fra Hal-siden eller via den midlertidige trappe på Skovbakke-siden.

Vi vil med jævne mellemrum lægge billeder her på hjemmesiden af processen. Der er nye billeder pr. 6. maj.

Mit rum for læring og oplevelse

7. årgang er startet på et litteraturforløb i samarbejde med bl.a. Peter Høeg. Følg med i forløbet her på siden.

• Ane Rohde den 26-05-2015
    Se ledige stillinger under Nyheder - Kontoret. Pt søger vi en orlovsvikar til udskolingen (ansøgningsfrsit 15.6.15).

Et kig ind i vores SFO

Der er forskellige aktiviteter i vores SFO.